مشاوره حقوقی رایگان - اضافه بنا در پیلوت پروانه ساخت

بنده پروانه ساخت روستایی 2طبقه بروی پیلوت به زیربنای 375 متر و 125 متر در هرطبقه اخذ کردم حالا تصمیم دارم بجای پیلوت طبقه همکف اضافه کنم آیا میتوانم تقاضای نقشه اصلاحی کنم و به من مجوز میدهند ممنون از شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است اقدام نمایید

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

سوال ارتباطی به وکیل نداره از اداره مربوطه بپرسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات دهیاری و شورای اسلامی محل ملاک عمل است ، اگر تخلف ساختمانی نمایید ارجاع به کمسیسون ماده 99 شهرداری می شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردی شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شایسته است که موضوع مطروحه را از طریق شهرداری پیگیری بفرمائید . همچنین می توانید مساله خود را به صورت حضوری از طریق بنیاد مسکن دنبال کنید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق کارشناسان شهرداری و یا دهیاری پیگیری کنید این موضوع با توجه به منطقه جغرافیایی شما در بافت روستا یا غیر روستاست