مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه فروشنده بابت مبلغ اضافه بنا به نرخ روز

با سلام
احتراما بنده آپارتمانی در سال 1392 پیش خرید نمودم و پس از 1سال تحویل گرفتم و لازم به ذکر می باشد که هنوز پس از 8 سال که از خرید آن گذشته و بنده نیز واحد را فروخته ام هنوز سند نخورده و در چند روز گذشته پس از پیگیری فروشنده درخواست مبلغ اضافه بنا به مبلغ روز را می خواهند تا سند بزنند و نیز در قولنامه ذکر شده است که مبلغ به روز خریداری شده محاسبه می گردد آیا فروشنده می تواند همچین ادعای جهت نزدن سند را داشته باشد و یا بنده باید به نرخ روز محاسبه نمایم تا سند به نام بنده شود. قبلا از همکاری شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی رویه محاکم متفاوت است

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
آنچه در قولنامه ذکر شده چون توافق طرفین می باشد معتبر است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در مبایعه نامه شما نوشته اضافه متراژ به نرخ زمان خرید، شما فقط به نرخ زمان خرید باید بپردازید اگر قبول نکرد دادخواست مالک اخر الزام به سند به طرفیت شما و مالک اصلی بدهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مفاد مبایعه نامه اجرا می شود و اگر نوشته به نرخ روز خرید باید طبق همان نرخ بپردازید چرا که توافقات طرفین طبق ماده 10 قانون مدنی در صورتی که خلاف قانون نباشد مغتنم است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهارنظر دقیق توان کرد

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام نیاز به بررطی قرارداد میباشد و اینکه میزان اضافه بنا چه مقدار است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قرارداد باید عمل شود و به نرخ خرید پرداخت کنید و توافق شما معتبر است اگر فروشنده جهت تنظیم سند به این بهانه حاضر نمیشود دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اگر اضافه بنا در قولنامه ی سابق ذکر شده نمی‌تواند مبلغی دریافت کند اما اگر به متراژ تقریبی بوده میتواند برای متراژ اضافه به نرخ روز مطالبه داشته باشد . دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
طبق قانون پیش فروش آپارتمان ، خریدار باید مبلغ اضافه مساحت را طبق زمان انعقاد قرارداد پرداخت نماید

شما و خریدار بعدی باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و خسارت را اقامه نمایید و