مشاوره حقوقی رایگان - در مورد صاحبخانه

سلام خسته نباشید
ما سال خونمون 31 شهریور 1398 هستش ولی هرچی به صاحبخونه زنگ میزنم پاسخگو نیست هرچه قدر پیام میدم جواب نمیده چون یکسری افراد میگن میتونه بره از ما شکایت کنه بگه سالش تمام شده ولی بلند نشده من میخواستم از شما راهنمایی بگیرم که میتونم برم شورای حل اختلاف در این مورد صحبت کنم یا راهکار دیگه ای هستش؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تا وقتی صاحبخانه عدم رضایت اش را به شما اعلام نکرده و مبلغ رهن را هم پرداخت نکرده ، نشانه رضایت به تمدید قرارداد اجاره با همان مبلغ سابق است.