مشاوره حقوقی رایگان - نحوه گرفتن کد ملی پدر

با سلام و احترام
خواهر زاده ام تا سن پنج سالگی شناسنامه نداشت البته خواهرم این قضیه رو از خوانواده ام پنهان کرده بود..... خلاصه به مرور زمان و پیگیری خانواده برای مدرسه متوجه به این موضوع شدیم که بچه صیغه ای هست . و خواهرم صیغه نامه رو ابطال کرده بود تا خانواده سرزنش نکنن. چون بچه بیمارستان متولد شد از طریق بیمارستان به اسم مادر بعد دو سال شناسنامه گرفتیم .
الان برای مدرسه تیز هوشیان و استعدادهای درخشان نیاز به کدملی و شماره شناسنامه پدر رو دارن. نمی دونم چه جوری اقدام کنم لطفا راهنمای ام کنید .
البته بعد این همه سال مادرش راضی به گفتن حقیقت نمیشه .

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق بیمارستان و دفتر ازدواج پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید دادخواست اثبات نسب دهید تا سپس بتوانید برای شناسنامه اقدام نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

صیغه هم عقد شرعی است و خجالت ندارد در صورت عدم تمکین الزام پدر را به ثبت بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید اسم پدر در شناسنامه فرزند ذکر شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهر ترتیب باید مادر را راضی کنید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر ابتدا باید مادر بخاطر فرزند خود دادخواست اثبات زوجیت رو مطرح نماید سپس اقدام به گرفتن شناسنامه گردد اگر راضی نشدند اثبات نسب باید مطرح گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید زوج الزام به ثبت نکاح موقت شود

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

از پدر به عنوان اثبات نسب شکایت کنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
دادخواست اثبات نسب را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در ابتدا نام پدر و در شناسنامه درج نمایید

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
با توجه به موارد گفته شده
نیاز به بررسی بیشتر دارد
در صورت لزوم از مشاوره تلفنی بهره مند شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر فرزند شناسنامه دارد که قطعا نام پدر در آن قید شده در غیر این صورت از طریق بیمارستانی که زایمان در آن انجام شده پیگیری نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. با مشخصات کامل سجلی پدر به اداره ثبت احوال محل مراجعه نمایید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

عدم ثبت ازدواج موقت با تولد طفل جرم و قابل پیگیری است از نظر حقوقی نیز می توان به استناد آن صیغه نامه و اگر مفقود شده از طریق دفتر ازدواج ای که صیغه در آن صورت گرفته الزام به اخذ شناسنامه و اثبات نسب نمود اگر مادر حاضر به همکاری نیست از طریق ثبت احوال اقدام به قید نام فرضی در جای نام پدر نمایید تا از سرخوردگی طفل در آینده جلوگیری شود