مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

با سلام و احترام
پدر بنده در زمان جنگ راننده آمبولانس بوده و بر اثر اصابت خمپاره دشمن به شدت زخمی و در بیمارستان اهواز بستری شد و مدارک هم موجود می باشد. با مراجعه به بنیاد، بنیاد از جانباز بودن ایشان سر باز می زند و می گوید چون در ماموریت سازمانی بوده ای جانباز محسوب نمی شود. خواهشمند است راهنمایی بفرمایید از طریق چه ماده قانونی می تواند حقوق خود را از دیوان عدالت اداری مطالبه نماید؟
با تشکر

پاسخ ها :

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

بسمه تعالی
با سلام پدر محترم شما باید بدوا به کمیسیون ماده 16شکایت کند،در وصف رد شکایت پدر محترم ،از سوی کمیسیون ماده 16،پدر محترم در فرجه قانونی از تصمیم کمیسیون اخیر به دیوان عدالت اداری اعتراض تقدیم کنند،
وظایف کمیسیون ماده 16 رسیدگی به تقاضای جامعه هدف (جانباز، آزاده، خانواده شهدا) از عدم اجرای قانون تسهیلات استخدامی و اجتماعی جانبازان مصوبه 74/3/31 و قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران در دستگاه‌های احصاء شده در قوانین مذبور می‌باشد لذا نحوه تشکیل پرونده و رسیدگی به خواسته‌ها مستلزم طی نمودن فرایند تشکیل پرونده برابر ضوابط و دستورالعمل، که توسط نمایندگان کمیسیون ماده 16 مستقر در ادارات کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان‌ها انجام و نهایتاً به دبیرخانه مرکزی این کمیسیون جهت تصمیم نهایی و صدور رأی ارسال می‌گردد بنابراین برای رسیدگی به خواسته پدر محترم بدواً موضوع از طریق نماینده‌های استانی انجام می‌پذیرد.