مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام و وقت بخیر
بنده پدرم فوت شدند و ورثه پدرم دو دختر دو پسر ، مادرم و مادربزرگم .

مادربزرگم سهم ارث را به ما دو خواهر واگذار کردند.

میخاستم بدانم ترکه که به مادربزرگم میرسد فقط شامل اموال سند دار است.
من پدرم نقره داشتند آیا از نقره ها به مادربزرگم هم سهم میرسه یا خیر ؟.

برادرم گفته سهم مادربزرگم فقط از اموالی است که سند دار هستند؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید سهم هر کدام از آنها دقیق محاسبه شود و سپس نظر قطعی داد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ارثیه شامل کلیه اموال اعم از منقول و غیرمنقول و طلا و مسکوکات و غیره می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ماترک متوفی ، شامل تمام اموال متوفی است هم اموال دارای سند مالکیت و هم اموال فاقد سند مالکیت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سهم مادر بزرگ از همه اموال حتی نقره یک ششم کل اموال است که شما علاوه بر سهم خود سهم مادربزرگ را هم باید بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

سلام خیر شامل تمام اموال پدر میشود

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر شامل کلیه اموال میگردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برادرتان اشتباه به عرض تان رسانده ، ترکه یعنی تمام اموالی که از پدرتان بر جای مانده است چه سند داشته باشد چه خیر

مهسا عباسی

سرکار خانم مهسا عباسی :

با سلام
مادر بزرگ شما از تمام اموال سند دار و بدون سند ارث میبرند .

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از تمام اموال پدرتان به مادربزرگتان ارث می رسد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از تمامی ماترک به وراث سهم میرسد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سهم ایشان از کلیه اموال و دارایی های متوفی حساب میگردد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

ایشان از کلیه اموال منقول و غیر منقول ارث می برند

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

ترکه شامل تمام اموال منقول و غیر منقول اعم از سند دار و غیر سند دار هست ، دادخواست تحریر ترکه مطرح کنید و لیست اموال را به دادگاه اعلام کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. کلیه اموال متوفی که تحریرشده به تمام وراث قانونی تعلق می گیرد .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

شامل کلیه اموال می گردد