مشاوره حقوقی رایگان - میزان دریافتی حقوق بعد از فوت پدر

سلام.من سه ساله که طلاق گرفتم،حقوق پدرم16میلیون می‌باشد.خواستم بدانم بعدازفوت پدرم،چقدره این حقوق به من پرداخت خواهدشد.درضمن به غیرازمن کس دیگری نیست که به اوهم حقوق تعلق بگیرد.ممنون وسپاسگزارم.خ.س از تبریز.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مادرتان در قید حیات است یک دوم به هر یک تعلق می گیرد در غیر این صورت هم تمام آن به شما تعلق میگیرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر بعد از بازنشستگی ایشان باشد مقداری از حقوق زمان کار کردن ایشان کسر میشود و اگر فوت شوند نیز باز مقداری از آن کسر میشود اینکه دقیق محسابه شود در حال حاضر امکان پذیر نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به صندوق بازنشستگی در صورتی که تنها فرد واجد شرایط باشید کل آن به شما تعلق میگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده تماما به ‌‌‌شما
اما باید مجرد باشید و فاقد شغل و طلاق صوری نباشد

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

با توجه به اینکه شخص دیگری به از غیر شما وجود نداره ، در صورت فوت پدر کل حقوق به شما تعلق خواهد گرفت ....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مستمری پدر به دختر مجرد و یا مطلقه و فاقد شغل پرداخت خواهد شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تمام آن ولی به شرط داشتن شرایط

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر حقوق پدرتان به شرط مجرد بودن و عدم اشتغال تمامآ به شما تعلق میگیرد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

تمام مبلغ بشما پرداخت نمیشه و مبلغ دقیق رو از ارگان مربوطه باید سوال کنید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

به میزان حقوق بازنشستگی پدر ،به شما تعلق میگیرد

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

اگر شرایط رو دارا باشید با کسر اندکی کل ان متعلق ب شماست

مهسا عباسی

سرکار خانم مهسا عباسی :

با شلام
اگر بغیر از شما فرزند دختر مجرد یا پسر مشغول به تحصیل یا همسر نداشته باشند تمام حقوق به شما تعلق می گیرد.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
شرط تعلق مستمری به دختر، مجرد یا مطلقه بودن و شاغل نبودن می باشد. در صورت داشتن شرایط به شما تعلق می گیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شخص دیگری به از غیر شما وجود نداره مقدار اندکی کسر و بقیه به شما پرداخت میشود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

در صورتی که تنها فرد واجد شرایط باشید کل آن به شما تعلق می گیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید تمام حقوق را دریافت نمایید

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

کل آن به شما تعلق می‌گیرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ملاک عمل آخرین حکم کارگزینی اداره مربوط می باشد .