مشاوره حقوقی رایگان - برگرداندن پول پيش مستاجر

با عرض سلام و خسته نباشيد
من يكسال پيش يك واحد آپارتمان رو اجاره دادم كه اجاره نامه به اسم پدر مستاجر بنده ميباشد ، مدت زمان اجاره به اتمام رسيده و مستاجر من درخواست پول پيش را براي تخليه كرده است ! اما پدر ايشان متواري ميباشد ! بنده چگونه ميتوانم اين قضيه رو بصورت قانوني حل كنم و از مستاجرم درخواست تخليه كنم؟ پول پيش را به چه كسي برگردانم؟
با تشكر از راهنماييتون.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
میتونید از طریق شورای حل اختلاف اقدام و پول را به حساب صندوق دادگستری بریزید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

قانونی اقدام به دادخواست تخلیه بنمایید. پول را به صندوق دادگستری واریز کنید. به هیچ وجه پول را به پسر مستاجر ندهید