مشاوره حقوقی رایگان - سلام من میخوام تمام تماس قبلی گرفتم همشون پاک بشه هیچ تو پرینت گوشی نباشد

سلام من میخوام تمام تماس قبلا گرفتم همشون پاک بشه هیچ تو پرینت نباشد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چنین چیزی ممکن نیست با پرینت مخابرات نمایان میشود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بستگی به گذشت زمان و دیتابیس اپراتور دارد . اگر نزدیک است خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مطروحه غیر حقوقی است و در زمره سوالات حقوقی قرار نمی گیرد . بهتر است برای رسیدن به پاسخ پرسش خود از طریق اپراتور تلفن همراه خویش اقدام بفرمائید .