مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام من به دلیل اختلاف مهریمو گذاشتم اجرا ولی شوهرم تو دادگاه حاضر نشد و رأی اومده که تا بیست روز شوهرم میتونه تجدید نظر بده اگه تجدید نظر بده چی میشه؟ و من مطلع میشم؟ اگه تجدید نظر نده چی میشه؟ لطفأ پاسخ دهید

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر اعتراض شد قاعدتا رای طبق سند رسمی ازدواج تایید میشود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر به رای اعتراض داشته باشد ودرخواست تجدیدنظرخواهی کند پرونده به دادگاه تجدیدنظرارسال میشود ومجدد رسیدگی میشود اگرهم که تجدیدنظرخواهی نکند بااتمام مهلت اعتراض رای قطعی میشود وشما می توانید برید دادگاه درخواست صدوراجراییه کنید