مشاوره حقوقی رایگان - فرزند

سلام خسته نباشید... به دلیل اعتیاد همسرم به شیشه و توهم زدن به خونه ی پدرم پناه بردم الان بعد 5 ماهی که خونه ی پدرم زندگی میکنم خبر دار شدم خانواده ی همسرم بردنش کمپ اجباری و فرزند 14 ساله ای که پیششون زندگی میکرد بعد دو روز از خونشون بیرون کردن فرزندم به من پناه اورده ایا میتونم ازشون شکایت کنم؟ فرزندم دستشون امانت بوده پدرشو بردن.... الان همسرم اطلاع نداره فرزندمون پیش منه بعدا برای من دردسر ایجاد نمیکنن؟ ضمن اینکه هنوز طلاق نگرفتیم

پاسخ ها :

یک وکیل

نگهداری فرزند توسط شما جرم نیست شما هم میتوانید برای نفقه خودتان و بچه شکایت کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شکایتی نمیتوانید از خانواده همسرتان بکنید. فقط از پدرش یا پدر بزرگش میتوانید نفقه بچه را بخواهید.
هیچ مشکلی برای شما پیش نمی آید.