مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام،من فقط سه ماهه ازدواج کردم،کاری نبوده که براش نکرده باشم، قید همه چیزو بخاطرش زدم تفاوت فرهنگی شدید، بی پولیش،بی خانوادگیش،فقط با خودم میگفتم خودش مهمه،با بیکاری و همه چیش ساختم مدتها دوست بودیم تو این چند سال هیچ توقعی ازش نداشتم هزار بارم پول بهش دادم و قسطاشو پرداخت کردم، تو سه سال عقد و نامزدی هم از رابطه جنسی هیچی براش کم نذاشتم هیچی اونوقت هزار بار مچشو گرفتم که فیلم ناجور میدیده گریه کردم زدم تو سر خودم ناله کردم اما بازم تکرار کرد فقط قول میده که دیگه نگاه نکنه، خیلی نامرده هر چی هم میگم چیزی کم دارم بگو میگه هیچی کم نداری من دیوانه بدنتم. همش دروغه همش، شدید بد اخلاقه، فقط وقتی خوبی باهات خوبه،20 روز مریض بود نازشو خریدم یه شب مریض بودم صدتا داد و بیداد سرم کرد آخرشم جدا خوابیدیم، مردا خیلی نمک نشناسن، واقعا حقشونه که بهشون نامردی نشه، من اگه خیانت نمیکنم بخاطر اینه که تو ذاتم نیست و بفکر اصالت خانوادم هستم وگرنه کاری برام نداره خودش میدونه چقد همه حسرت منو میخورن، دو روز بعد عروسی با گریه منو فرستاد خونه بابام هزار جور بی احترامی به خانوادم کرد، پدر من در حقش پدری کرد، هیچی براش کم نذاشت روزایی که پدر و مادر نداشت، خانوادش یه سال قیدشو بخاطر عروسشون زدن، به خانواده من توهین کردن پشت سرمون هزار جور حرف زدن. من یه دونه دخترم تحصیل کرده اما اون هیچی، حتی دیپلمم نداره خودم دارم بهش درس میدم تا پیشرفت کنه ولی لیاقت هیچی رو نداره 8 سال ازم بزرگتره 33 سالشه بچه هم نیست ولی لیاقت محبتو نداره،امیدوارم که خدا خودش جواب دل شکسته ی منو بده،منی که 9 سال عمرمو پای این آدم سوزوندم.خدا لعنتش کنه.امیدوارم یه داماد مث خودش گیرش بیاد.

پاسخ ها :

یک وکیل

مشکل شما اگر نحوه زندگی هست باید به یکی از مراکز مشاوره خانواده مراجعه کنید. اگر چیز دیگری هست و صلاح دانستید تماس بگیرید