مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام من با یکی از سال 90 کارخانه شریکم و تمام پول‌های شرکت تو حساب شخصی ایشان هست و در سال 96 حسابرس آمد حساب مالی شرکت رو انجام داد و اعلام کرد که 650000000 تومان به من بدهکار شد، بماند با چه دردسری اردیبهشت 97 یه چک 470میلیونی نوشته شده اماده داد به من به تاریخ 27 خرداد 97 و چک سروقت پول نشد و من هم چک را بابت خرید خانه دادم به کسی دیگه هی امروز فردا کرد پول نشد آخر سر اسفند 97 چک رو برگشت زدیم و باعث شد 200میلیون داد بقیه اش موند نداد و ما هم چک را مرداد 98 شکایت حقوقی کردیم و اون هم بعد 20روز رفت شکایت کیفری جعل سند مجعول و خیانت در امانت کرد و تو شکایت ادعا کرده نوشته روی چک مال من نیس 2چک را من 6سال پیش سفید امضاء دادم این وام بگیره برداشته پر کرده و من هم برا جواب ادعای این کپی یک مبایعه نامه دارم که منم ذینفع مبایعه نامه بودم این آقا بابت مبایعه نامه 4فقره چک داده، که یکی از چک‌ها شماره سریال 200تا جلوتر از بقیه چک‌ها هست یعنی ثابت میکنه این آقا همیشه یک چک سفید امضاء پیش خودش نگه می داره تا در مواقع خاص استفاده میکنه. و هیچ مدرک و نوشته ای شاهدی ندارد. من فقط گزارش حسابرس و شهادت حسابرس را با طلبم دارم. بابت طولانی شدن متن ببخشید لطف کنید جواب بدید

پاسخ ها :

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

با سلام :موضوع سوال شما فاقد اوصاف کیفری می باشد،وجود مبایعه نامه و پرداخت بخشی از وجه چک مجموعا متضمن رابطه حقوقی می باشد،/مراتب و ادله مربوط به دادسرای مربوط تحویل نمایید/تا موجبات صدور قرار منع تعقیب شما فراهم شود