مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پرداخت مهریه به دست خواهان

با سلام بنده بر اساس حکم دادگاه باید هر نه ماه یه سکه به همسر سابقم بدم عقد و طلاق ما در اصفهان صورت گرفته بود وای من ساکن تهران هستم و زندگی دیگری رو شروع کرده ام حال میخوام بدونم باید برای پرداخت این مهر هر نه ماه یک دفعه من باید این سکه رو به کی تحویل بدم به دادگاه
امکانش هست تو تهران بجای خاصی بدم چون میخوام تا جایی که بشه به اون شهر نرم یا اون خانواده رو دیگه نبینم
و از کجا معلوم که من سکه رو به اون خانواده بدم بعدا مدعی نشه پرداخت نشده راهی قانونی و محکمه پسند هست که من از همین تهران پرداخت کنم
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . پرونده اجرایی شما در اصفهان هست. لزومی نداره که به همسر سابقتون یا خونواده ایشون بدین بلکه خود یا اطرافیانتون میتونن با مراجعه به اجراییات دادگاهتون با تحویل سکه و اخذ رسید ، هم رفع تکلیف از شما میشه هم ایشون میرن از طریق دادن امضا مبنی بر تحویل سکه دریافت سکه میکنن.