مشاوره حقوقی رایگان - پرسش حقوقی از مشاوران محترم

با سلام خدمت شما به هر برسونم که پدر اینجانب مدتی قبل قیم پدر عموی خود بود و باغ پسر عموی محجور خود را آباد کرده و درختانی کاشته بود و حالا که پدرم در قید حیات نیستند ورثه محجور صاحب باغ شده اند و چند تا از این درختانی که پدر اینجانب کاشته بود در حریم آبراه عمومی قرار دارد و نزدیک باغ ما می باشد حقوق ما جهت بهره‌مندی از این درختان چگونه است شاید نتوانستم بهتر توضیح بدهم اگه تا حدودی مطلب رسانده باشم لطف کنید و ما را راهنمایی بفرمایید. با تشکر فراوان از زحمات شما.

پاسخ ها :

یک وکیل

اقدامات قیم با نظارت دادستان هست و اگر دادستان برای وی دستمزد یا حقی درنظر نگرفته شما نمیتوانید مطالبه حق کنید