مشاوره حقوقی رایگان - تعدد جرم

باسلام واحترام
لطفا در خصوص مسئله زیر اظهارنظر بفرمایید
ایا حمل سلاح گرم ودر این ماده مقدمه جرم قدرت نمایی با سلاح نیست؟
بین عناوین اتهامی رابطه تعدد مادی یا معنوی یا تعدد به نتیجه هست؟

مجازات اعمال شده منطبق با مقررات قانونی است؟

حمل سلاح ونگهداری آن تعدد مادی یا معنوی هست؟

«رای دادگاه»

و در خصوص اتهام ن ز فرزند ع با وکالت ا ن آزاد به جهت صدور قرار قبولی وثيقه فاقد سابقه محکوميت کيفری دایر بر1.حمل یک قبضه سلاح گرم سبک خودکار از نوع کالشينکف

2.نگهداری یک قبضه سلاح شکاری غير مجازبه شماره اس 48414 ساخت ترکيه
3 .قدرت نمایی با سلاح گرم

4 .اخلال در نظم و آسایش و
آرامش عمومی از طریق تيراندازی ؛

موضوع شکایت م ز بـا توجه به محتویات پرونده، شکایت شاکی و
گزارش مرجع انتظامی و تحقيقات به عمل آمده و تصاویر موجود در پرونده ونظریه کارشناس ادله الکترونيک جنایی و
دفاعيات بلاوجه متهم در مرحله تحقيقات، و کشف سلاح شکاری غيرمجاز در منزل متهم انتساب بزه به متهم به نظر دادگاه
محرز و مسلم است. دادگاه به استناد مواد 617 و 618 قانون مجازات اسلامی و ماده 72 و بند ب ماده 134 قانون مجازات
اسلامی ناظر به ماده 15 قانون کاهش مجازات حبس تعزیری و بند الف و پ ماده 6 قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات

متهم را بابت بزه (حمل) یک قبضه سلاح گرم سبک خودکار از نوع کالشينکف به تحمل 4 سال حبس تعزیری

و بابت بزه( نگهداری )یک قبضه سلاح شکاری غير مجاز به تحمل 5 ماه حبس تعزیری

و بابت بزه (قدرت نمایی با سلاح گرم) به تحمل یک سال و 4 ماه حبس و 38 ضربه شلاق تعزیری

و بابت بزه اخلال در نظم و آسایش و آرامش از طریق تيراندازی به تحمل 8 ماه حبس و 38 ضربه شلاق تعزیری
محکوم می نماید.
بدیهی است مطابق بند ث ماده 15 قانون کاهش مجازات
حبس تعزیری در هریک از بندهای فوق فقط مجازات اشد قابل اجراست و اگر مجازات اشد به یکی از علل قانونی تقليل
یابد یا تبدیل شود یا به موجبی از قبيل گذشت شاکی خصوصی نسخ مجازات قانونی یا مرور زمان غيرقابل اجرا گردد
مجازات اشد بعدی اجرا خواهد شد که در این صورت ميزان مجازات قابل اجرا شده قبلی در اجرای مجازات اشد بعدی
محاسبه خواهد شد.رای صادره حضوری و ظرف بيست روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم تجدیدنظر استان
خوزستان می باشد.

پاسخ ها :

تعدد جرم حمل سلاح گرم قدرت نمایی با سلاح