مشاوره حقوقی رایگان - اسیب لوله های مشاع اب به واحد

سلام.لوله های اب مشاع ساختمان به یک واحد نم داده و باعث تخریب سقف و دیوار شده.واحد مورد نظر کاغذ دیواری گرانی روی دیوار کار کرده بودن.ایا باید عین هزینه کاغذ یا قرنیز داده شه یا یه استانداردی برای این موارد هست؟مثلا استاندارد مبلغ در حد رنگ روغن واحد باشه.ممنونم

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
در هرحال باید خسارت وارده جبران گردد و مثل اول گردد درصورت عدم توافق کارشناس دادگستری تعیین می نماید