مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی بعد از ضرب و جرح عمدی

دوسال پیش پدرم در یک درگیری اسیب دید. الان شش ماهه که هجده تومن دیه اومده. ولی پدرم دیگه نمیتونه مثل قبل کار کنه. میتونیم واسه از کار افتادگی دائم-هزینه درمان-هزینه دادرسی اقدام کنیم ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اینکه هزینه درمان داخل در دیه هست و نمیتوانید علاوه بر دیه هزینه درمان اخذ کنید ( نطر غالب شعب ) ولی هزینه های دادرسی و حق الوکاله و کارشناسی و غیره را بله دریافت خواهید نمود
2- اگر دادخواست بدین احتمالا" خواهید توانست در خصوص عدم امکان اشتتغال آینده اش خساراتی دریافت کنید . باز این مورد هم اختلافی هست .