مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزند جانباز بالای 25 درصد

باسلام من 7 سال در یکی از سازمان های دولتی حساس کشور در حال کار هستم و فرزند جانباز 25 درصد هستم اداره ای که در ان کار می کنم اول استخدام من من را به عنوان نیروی قراردادی استخدام کرد و بعد یک سال به نیروی شرکتی تبدیل کردند و حال هر کاری می کنم که من را از نیروی شرکتی به قراردادی و تبدیل وضعیت من را درست کنند اینگار هیچ به هیچ انگار که نه انگار چکار کنم

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : شما به شعبه استخدام سا زمان محل استخدام ، مراجعه چنانچه دلیل قانع کننده داشتن موانع را بر طرف و الا با مشورت از همکاران وکیل در دیوان عدالت اداری اقامه دعوا نمایید