مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام. همسر من یک دختر 7 ساله داره که حضانتش با پدرش هست و سه روز باید با مادرش باشه اما مادرش هرچند ماهی یک بار یاد بچش میکنه و برای دیدنش میاد همسرم به دلایلی زندان هستن ایا میتونن سرپرستی بچه رو به من بدن که مادرش یا کسی دیگه مدعی بچه نشه چون بچه داره با من زندگی میکنه و همه خرجش هم با من هستش و خانواده شوهرش به بچه رسیدگی نمیکنن و همسرم از من خواسته تا ازاد شدنش بچه با من زندگی کنه ایا امکان دادن سرپرستیش به بنده هست؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورت وجود پدر یا مادر خیر سرپرستی یا قیمومت به شما نمیرسه