مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و تعقیب کردن

من با یک پسر وارد رابطه ی چند روزه شدم و مقداری ب من پول داد از طرفی اخلاقش اصلا خوب نبود و رابطمو کم کردم و دیگ ندیدمش منو تعقیب میکنه و از اینک تعقیب کرده بودم فیلم گرفته بود و حضوری بهم نشون داد.. حالا همش در خونه ی ما منتظر میمونه و هیچ حرکتی نمیکنه فقط میخواد منو بترسونه ... یک بار هم ب یک آشنا گفتم و باهاش صحبت کرد و گفت نمیرم به پلیس هم اطلاع بدین نمیترسم بازهم میام... حالا من نمیدونم باید چکار کنم هروز استرس دارم میترسم برم بیرون میترسم بلایی سرم بیاره...من شکایتم بکنم نمیدونم چی بگم تو شکایتم.. به پلیسم زنگ بزنم میگ وایسادم تو خیابون ب کسی ربطی نداره ولی واقعا امنیت ندارم پیامم دارم ازش ک تهدید کرده کاری میکنم از سایه ی خودتم بترسی الان من باید چکار کنم این وایسادنش تو خیابون جرمه؟ چجوری ثابت کنم تعقیب میکنه چجوری ثابت کنم وایسادنش تو خیابون باعث اذیت شدن منه توروخدا راهنماییم کنید اصلا حال روحی خوبی ندارم

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام با همون پیامک های تهدید میتونید شکایت کیفری تهدید کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید و شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با 110 تماس بگیرید که گزارش کند و تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید