مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده خودرو

ضمن عرض سلام خدمت شما. بنده حدود یک ماه قبل خودرو پراید مدل 86خریدم. فروشنده فقط گفتن ماشین یه درب رنگ ولی کارشناسی رفتم گفتن دور رنگ و شاسی هر دو ضربه خورده و یکی جوشکاری شده دیگری کشیده شده. به فروشنده اطلاع دادم مبلغ خودرو هم قبل از کارشناسی واریز کردم ولی 3میلیون بهشون ندادم. ماشین به نام خواهرشون هست ولی هیچ مدرکی به من نداد. الان هم یک هفته هست گوشی جواب نمیدن. ممنون میشم از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بدوا باید مبایعه نامتون رو ببینیم که خیار فسخی هست یا خیر میتونین بوسیله ارسال اظهارنامه رسمی اقدام به فسخ به استناد خیار عیب کنید و سپس تقدیم دادخواست مطالبه وجه .