مشاوره حقوقی رایگان - حذف اسم همسر از شناسنامه

سلام وقت بخیر
اگه خانومی ک یک بار ازدواج کرده و دارای فرزنده، طلاق میگیرن و بعد ده سال مجدد ازدواج میکنن و ظرف دو هفته بنا به دلایلی که دادگاه وضع کرد طلاق گرفتن. الان میخوان برای بار سوم عقد کنن. میتونن اسم همسر اول یا دوم را از شناسنامه حذف کنن یا نه؟
در صورت حذف شدن قبل از عقد سوم میتونن اقدام کنن یا باید عقد سوم انجام بدن و بعد اقدام کنن.
ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از انعقاد عقد نکاح ، امکان حذف اسم همسر قبلی ، وجود خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از ازدواج با نفر سوم می تواند نام همسر سابق را از شناسنامه حذف کند.
توجه داشته باشید که صرفا از شناسنامه حذف می شود و در صورت استعلام به هر علتی از ثبت احوال مشخص می شود که ازدواج سوم بوده است.