مشاوره حقوقی رایگان - ماده 3 قانون ماده 13

زمین زراعی که سابقه ثبتی دارد و به صورت مشاعی است یکی از مالکین مشاعی اقدام به فروش مقداری از زمین را از طریق واگذار کردن در محضر به شخصی فروخته و او هم اقدام به گرفتن سند از طریق هست حل اختلاف کرده است ما نیز که یکی از مالکین مشاعی هستیم اعتراض کردیم و به دادگاه شکایت کردیم آیا آن شخص می تواند سند بگیرد؟

پاسخ ها :

جعفر قنبری

جناب آقای جعفر قنبری :

با سلام ؛
بله شریک مشاع مال غیر منقول میتواند سند مالکیت مشاعی بگیرد شما حق اعتراض ندارید چون تصرف حقوقی میکند نه مادی .