مشاوره حقوقی رایگان - سفته و حادثه در کار

سلام
من تو شرکتی کار میکردم که در ابتدا یه ماشین تحویلم دادن و ازم امضا گرفتن بابت تحویل و 20 میلیون سفته سفید امضا ازم گرفتن...
بعد از 3سال حادثه تو شرکت برام اتفاق افتاد و شرکت به پرداخت دیه مجبور شد...
الان میرم سفته ها رو پس بگیرم بهم برنمیگردونن منم رسیدی ندارم که سفته ها رو بابت ضمانت تحویل دادم... و ماشین هم دوسال بعدش فروختن اما همچنان رسید و سفته دستشونه...
چطور میتونم سفته ها رو پس بگیرم
که نتونن سو استفاده کنن؟؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
استرداد لاشه سفته ها رو باید مطالبه کنید و پیش از آن اظهارنامه ارسال کنید .