مشاوره حقوقی رایگان - خرید اینترنتی

اگه از برنامه ها خرید اینترنتی کرده باشیم در پرینت حساب معلوم میشود یا نه بعد مینویسه از کدوم برنامه با کدوم شماره مسئله جدیه سریع خواهش میکنم جواب بدید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای مسائل جدی و سریع از طریق مشاوره تلفنی باید اقدام کنید نه متنی !
بله در پرینت حساب قید می شود که واریزی به کدام حساب با چه مشخصاتی بوده است

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

در پرینت حساب ، نام و دارنده شماره حساب درج می شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بله تمامی تراکنش ها مشخص می‌شود که از کدام سایت و برنامه و درگاه بوده و اگر از اپلیکیشن خاصی بوده معاملات از مدیرت اپلیکیشن گزارش کار و استعلام گرفته می‌شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که خرید اینترنتی به انجام رسیده باشد به دلیل اینکه به صورت اینترنتی نیز پول واریز شده است پرینت حساب بیانگر خواهد بود و به عنوان سند قابل استناد می باشد.

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

نام درگاه بانکی و صاحب حساب مشخص میشود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سوال شما مفهوم نیست. در پرینت حساب، فقط شماره حساب، مبلغ و نام صاحب حساب قید می شود . نه این که چه کالا یا چیز دیگری خریده اید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به بانک مربوطه مراجعه فرمایید