مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن غرامت دوره سربازی

سلام. من تا چند سال فرصت دارم برای گرفتن غرامت دوره سربازی اقدام قانونی کنم و باید از چه شخصی با کجا شکایت کنم ..اینم بگم کمسیونی که قبل از اعزام منو‌معاف از رزم کرد بعد یک سال بعد اینکه احساس درد کردم و حین خدمت رفتم کمسیون عالی ناجا و بعد معاینه پزشکای بسمارستان امام سجاد تهران معاف دایم شدم و برگشتم دوباره شهر خودم کمسیون پزشکی گذاشتنم و معاف دایمم کردن که قبلا معاف از رزم اعلامو کرده بودن... و اینکه پزشکی که قبل اعزام نظرش معاف دایم بود در حین خدمت یکی از چند کمسیون نظرش ابقای معاف از رزم بود یعنی نظرش متضاد نظر قبلی هست مشکل من ارتوپدی مادر زادیه چنین ساله معاف شدم 12 ماه خدمت کردم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق یگان مربوطه موضوع را پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

غرامت تعلق نمی گیرد.
با این حال مرجع رسیدگی به شکایت شما دیوان عدالت اداری است که بعید است به شما حکم بدهند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال قبلا طرح شده است و به شکل جامع و کامل بدین سوال پاسخ داده شده است.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در رابطه با جراحت و صدمه بدنی حین خدمت سربازی باید گفت در صورت وجود بیمه حوادث نیروهای مسلح، سربازان وظیفه می توانند خسارات ناشی از نقص عضو و از کار افتادگی دائم و موقت خود را از بیمه گر دریافت نمایند. این بیمه‌نامه همچنین هزینه‌های پزشکی و استفاده از خدمات درمانی ناشی از حادثه را به بیمه‌گزار پرداخت می‌کند.
به به عبارت دیگر، بیمه حوادث سربازان وظیفه متعهد می‌شود که با دریافت حق بیمه که از فیش حقوقی سربازان کسر می‌شود، در مواقع آسیب‌دیدگی و بحران با پرداخت غرامت از سرباز حادثه‌دیده حمایت کند.
لازم به ذکر است که درصد آسیب دیدگی و میزان خسارت مربوطه متناسب با درصد آن و به بنظر پزشک معتمد بیمه گر تعیین می گردد. در صورتی که بیمه گذار نسبت به نظر پزشک معتمد بیمه گر معترض باشد، موضوع در کمیسیونی متشکل از پزشک منتخب بیمه گر و پزشک منتخب بیمه گذار و یک نفر پزشک با انتخاب دو پزشک مزبور مطرح و نظر اکثریت کمیسیون مزبور برای طرفین در موارد اعتراض لازم الاتباع خواهد بود.
لازم به ذکر است که به موجب ماده 53 قانون خدمت وظیفه عمومی کسانی که در حین خدمت وظیفه عمومی در هر یک از دورههای ضرورت، احتیاط و ذخیره به سبب انجام وظیفه یا شرکت در عملیات رزمی و یا قیود خدمتی شهید یا فوت یا معلول شوند از لحاظ میزان و نحوه پرداخت حقوق وظیفه و مستمری مشمول قوانین و مقررات مربوط به پرسنل کادر ثابت هم درجه میاشند و حقوق وظیفه و مستمری آنان حسب مورد از بودجه وزارتخانه ها یا سازمانهای مربوطه پرداخت می گردد.
در صورت عدم وجود بیمه نامه، جهت دریافت خسارت می توان از طریق مسئولیت مدنی یگان نظامی در مقابل سربازان وظیفه اقدام نمود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دیوان عدالت پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به ارگان مربوطه مراجعه کنید