مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه (مانده سکه)

با سلام و خسته نباشید
بنده سال گذشته از طریق اداره ثبت مهریه ام را که مبلغ 114 سکه بهار آزادی است مطالبه کردم. و چون ساکن شهرستان بودم ابتدا 20 سکه نیابت گرفتم و درخواست کسر از حقوق و پاداش پایان خدمت کردم. که در حال حاضر ماهیانه 800 ت از فیش حقوقی شوهر کسر می شود. از آنجا که شوهرم جدیدا اقدام به درخواست بازنشستگی زودتر از موعد کرده است
می خواستم بپرسم اگر بخواهم مابقی سکه ها را هم که نیابتشون گرفته ام اجرایی کنم، بهتر است چند تا سکه دیگر را بابت کسر از حقوق و پاداش پایان خدمت ایشان بزنم؟ آیا همه 94 تا بزنم یا 40 تا یا کمتر؟
آیا این درخواست فرقی در میزان مبلغ جاری کسر از حقوق خواهد داشت یا خیر؟
خواهشمندم هرچه سریعتر پاسخ دهید که نیازمند راهنمایی فوری هستم
تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر دریافتی از بابت بازنشستگی خواهند داشت میتوانید با اخذ نامه توقیف مبلغ مزبور را توقیف و به حساب اجرایی تان منتقل نمایید سپس با محاسبه و تبدیل آن مبلغ به