مشاوره حقوقی رایگان - حکم فروش مال غیر

فروش مال غیر چه حکمی دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در حکم کلاهبرداری است و مجازات حبس و رد مال و جزای نقدی دارد.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
در حکم کلاهبرداری مباشد و مجازات کلاهبرداری یعنی حبس از یک تا هفت سال و پرداخت جزای نقدی معادل مالی که اخذ کرده و رد مال به صاحبش محکوم می شود و اگر مرتکب از کارکنان دولت باشد به انفصال ابد از خدمات دولتی نیز محکوم خواهد شد.
و طبق قانون کاهش مجازات، اگر مبلغ مال مورد کلاهبرداری از صد میلیون تومان کمتر باشد مجازات حبس به نصف تقلیل پیدا میکند.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

حبس، جزای نقدی و پرداخت ثمن به قیمت روز مبیع

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود در حکم کلاهبرداری است و مجازات آن حبس است و رد مال و جزای نقدی به میزان مال مربوطه....

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فروش مال غیر مطابق قانون در حکم کلاهبرداری است و مجازات آن از 1 تا 7 سال حبس است. به اضافه اینکه مجرم بایستی رد مال را نیز به انجام برساند.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

کسی که مال غیر را با علم به این که مال غیر است به نحوی از انحا عینا یا منفعتا بدون مجوز قانونی به دیگری منتقل کند، کلاهبردار محسوب می شود.

بر اساس رای وحدت رویه 594-1373/9/1 هیات عمومی دیوان عالی کشور، با توجه به نسخ ماده 238 قانون مجازات عمومی، در حال حاضر مرتکب به موجب ماده یک قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری مصوب سال 1367 مجمع تشخیص مصلحت نظام مورد مجازات قرار می گیرد.

مجازات جرم فروش و انتقال مال غیر شامل حبس از یک تا هفت سال و پرداخت جزای نقدی معادل مالی که تصرف کرده و رد مال به مالکش است و اگر مرتکب جرم از کارکنان دولت باشد، به انفصال دائم از خدمات دولتی نیز محکوم می شود. قانون گزار انتقال گیرنده ای را به هنگام معامله آگاه به عدم مالکیت انتقال دهنده باشد نیز معاون جرم تلقی می کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به جزئیات و شرایط متهم دارد که به تشخیص قاضی حبس، جزای نقدی و شلاق میتواند باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام حبس طولانی مدت و ابطال اسناد بعدی اگر تنظیم اسناد صورت گرفته شود حبس در فروش مال غیر جایگزین ندارد و معمولا سخت حکم به جایگزین داده میشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درحکم کلاهبرداری و حبس و رد مال و جزای نقدی

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

به میزان مال فروخته شده بستگی دارد
ولی کلا از یک تا هفت سال حبس میتواند داشته باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. فروش مال غیر در حکم کلاهبرداری می باشد مجازات آن در صورت اثبات 1تا7سال حبس،رد مال وجزای نقدی می باشد . در نظر داشته باشید تشخیص وقوع جرم و تعیین مجازات با قاضی می باشد .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از جرایم خاصی است که مجازات آن مانند کلاهبرداری است و حبس داردوجزای نقدی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حبس از یک تا هفت سال و پرداخت جزای نقدی معادل مالی که اخذ کرده و رد مال به صاحبش