مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مالکیت زمین قولنامه ای در شهر دیگر

با سلام
بنده در شهر تهران ساکن می باشم پدرم قطعه زمینی در یکی از شهرستان های استان آذربایجان شرقی دارد که به صورت قولنامه ی دستی می باشد به علت کهولت سن پدرم و دوری راه آیا امکان انتقال مالکیت زمین در دفترخانه اسناد رسمی به بنده در شهر تهران وجود دارد یا خیر؟
متشکرم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که وکالت کاری از پدر خویش اخذ کنید می توانید اقدام به انتقال کنید و هیچ منع قانونی وجود ندارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید وکالتنامه نسبت به شما صادر گردد و شرایط ان را قید کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به دفتر خانه مراجعه کنید انتقال خیر اما وکالتنامه بلی

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در هر شهری وجود دارد و می‌توان از هر صغری اقدام کرد ولی اینکه وی نتواند از سر جایش بلند شود و به دفتر خانه برود و اینکه صرفا کهولت سن داشته باشد و اذیت شود دو چیز متفاوت است که قانون گذار راهکار آم را مشخص کرده است

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

مالک پدر هست و انتقال سند به نام ایشان باید انجام شود مگر اینکه ایشان زمین را به شما منتقل کرده باشند و یا وکالت به شما بدهند در غیر این صورت امکان انتقال سند به نام شما وجود ندارد.

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

خیر ، چون سند رسمی ندارید دفترخانه نمیتواند به شما خدماتی بدهد.
شما بهتر است همان قولنامه را به نام خودتان انتقال دهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در تهران می توانید اموال مربوط به شهری دیگر را در دفترخانه مورد معامله قرار دهید اما از آنجایی که زمین قولنامه ای هست موردی برای ثبت و انتقال آن در دفترخانه اسناد رسمی وجود ندارد مگر آنکه بتوانید وکالت در فروش را به طور رسمی طی وکالتنامه رسمی فروش از پدر اخذ نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانیم تحت قرارداد صلح منتقل کنید برای دفتر اسناد رسمی می‌بایست قابلیت ثبت داشته باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
منع قانونی ندارد
هم امکان وکالت کاری وجود دارد وهم انتفال مالکیت....