مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری یا مبایعه نامه یا وکالت قطعی برای خرید و فروش

سلام. یک باب آپارتمان خودم رو بنام مادرم میخواهم سند رو انتقال بدهم. برای اینکه خواهرو برادرهام مدعی نشوند فردا خدای ناکرده و ادعای ارث نکنند آیا باید مبایعه بین من و مادرم تنظیم شود کی قبل از انتقال سند یا بعدش یا اینکه مادر همین آپارتمان رو بمن صلح عمری کنند؟
درصورتیکه صلح عمری کنند به بنده آیا من می‌توانم واحد رو بفروشم با گرفتن وکالت خرید و فروش از مادرم؟
روال ترتیب کارها را بفرمایید.متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به نام مادرتان بزنید و از مادرتان صلحنامه و وکالتنامه جهت فروش بگیرید که تمام اختیارات در وکالت نامه قید بشه تا در آینده مشکلی پیش نیاد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه میشود به دفتر اسناد رسمی مراجعه کنید و در قالب صلح عمری اقدام به انتقال آپارتمان کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به شرایط ضمن عقد در صلح عمری دارد که با بررسی بیشتر و گفتگو متقابل اظهار نظر دقیقی به توان

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام به نظر میرسه اقدامات و نقل و انتقالات زیادی در پیش است و اینکه در این حالت تاریخ ها اهمیت زیادی پیدا می‌کند چرا که اشتباه در تاریخ و همچنین نوع نقل و انتقال قطعا در آینده به ضرر شما تمام خواهد شد بررسی دقیق اسناد و مدارک مالکیتی و تصرفات نیاز است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دفتر خانه تشریف ببرید همه این موارد را به شما می گوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است همزمان با انتقال
سند ، مبایعه‌نامه یا صلح نامه تنظیم نمایید و باید قرارداد به صورت دقیق تنظیم شود تا صوری نباشد

و در صورت تنظیم قرارداد صلح عمری
تا زمان فوت مصالح ، امکان فروش توسط متصالح وجود نخواهد داشت مگر با شرایط خاصی
و فروشنده باید مادر شما باشد یا مبایعه‌نامه را امضا نماید و اعلام رضایت نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به تاریخ بعد از انتقال سند صلحنامه یا مبایعه نامه تنظیم شود

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

صلح کنید و صورت جلسه ای هم مبنی بر امانی بودن این اقدام تنظیم کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در دفترخانه ها معمولاً قراردادهای روتین جهت این امور وجود دارد با قید تمام شرایط و استثنائات توصیه می شود به دفترخانه مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید ملک را به نام مادر منتقل کنید و سپس از مادرتان صلحنامه بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله لیکن باید قراردادی دقیق تنظیم نمایید ، از طریق دفترخانه اسناد رسمی اقدام نمایید تا موارد لازم به شما ارائه گردد

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر به صورت سند قطعی ملک به شما منتقل شود پس از فوت مادر ، امکان ابطال ان سند دشوار است اما غیرممکن نیست بنابراین بهتر است مبایعه نامه ای بین شما و مادر تنظیم و به امضا دیگر ورثه هم بعنوان شاهد برسد البته اگر قرار است در قبال منزل ثمنی پرداخت کنید در غیر این صورت در قالب عقد صلح عمری منتقل شود بهتر است ، در صلح عمری شما مالک عین هستید و اگر مادر فروش را منع نکنن میتوانید ملک را بفروشید اما نه شما و نه خریدار جدید تا زمانیکه مادر در قید حیات هست امکان انتفاع و بهره برداری از ملک را ندارید و این حق فقط برای مادر هست.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

سوالتان ابهام دارد. شما اگر قصد انتقال آپارتمان به مادرتان را دارید به دفترخونه مراجعه کنید و آپارتمان را به صورت قطعی سند بنامش بزنید و بالعکس اگه مادرتان میخواد بنامتان سند بزنه با رجوع به دفترخونه اینکار را انجام بدید.لزومی نداره حتما مبایعه نامه بنویسید صرف انتقال رسمی مالکیت کفایته اصل سند هست هر کس سند بنامش شد قانونا اون دیگه مالکه.اگه قصد دارید بعد از فوت مادرتان آپارتمان به خودتان برگرده باز به دفترخونه بگید تا اونا به شما بگویند چیکار باید بکنید. مواردی که عنوان نمودید امکانپذیره و دفترخونه خودش روش کار را انتخاب میکنه تا شما به چیزی که قصد دارید برسید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با مراجعه به دفترخانه شمارا در این موارد راهنمایی میکنند

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

اگر هدف خود ازین کار را مینوشتید ،راهنمایی دقیقتر صورت میگرفت.در هر حال میتوانید ملک را به صورت رسمی را به نام مادر منتقل نمایید.قولنامه عادی به خط ایشان و امضای حداقل دو شاهد مبنی بر انتقال همان ملک به نام خودتان تنظیم نمایید تا بعد از فوت ایشان اگر سایر وراث قصد عدم پرداخت حق واقعی شما را نمودند نسبت به طرح دعوی اثبات وقوع عقد بیع اقدام نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابعاد سوال شما متفاوت است بهتر است با وکیل دادگستری محل خود حضوری مشاوره نمایید .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

قرارداد صلح عمری تنظیم کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ملک را به نام مادر منتقل کنید و سپس از مادرتان صلحنامه بگیرید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، در صورت صلح عمری تا زمانی که در قید حیات می باشد شما نمی توانید معامله ای انجام دهید و بعد از انتقال سند عقدی در غالب هبه یا صلح تنظیم فرمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صلح عمری نسبت به عین می توانید انتقال دهید نسبت به منافع خیر مگر با امضای ایشان

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متنی تخصصی تنظیم گردد