مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک به مادر

سلام روز بخیر
من خانمی هستم‌که عقدم
شوهرم برای ساختن خانه زمینی در شهر ما خرید شهر ما شهر کوچکی است.
و بعد خبردار شد که در شهرستان به زوج های جوان که هیچ کدام از زوجین زمینی به نامشان نباشد زمین می دهند.
بنابراین زمین را که در شهر ما خرید به نام مادرشوهرم کرد.تا بتواند آن زمین شهرستان را نیز بگیرد.
همه نقشه زمین تمام اسناد و مدارک را به نام مادرش به شهرداری دادیم تا سند تک برگ بیاید.

حال مادرش بیمار شده و حالش زیاد خوب نیست
سوالم اینکه زبونم لال در صورت فوت مادرش ما باید چیکار کنیم
سه تا بچه هم داره

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مبایعه‌نامه عادی ‌تنطیم نمایید و توسط ‌تمام برادران امضا گردد