مشاوره حقوقی رایگان - ملک

همسایه ملک کشاورزی ما که 35سال است از سرحد خود دیوار کشی کرده و چند سال پیش تقاضای قلع و قمع درختان پشت دیوار کرده بود که در تجدید نظر عدم استماع صادر شد الان ادعای وجود مرز مشترک پشت دیوار میکند ایا میتواند؟

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام ، بله ، دادگاه بررسی می‌کند و حسب نظر کارشناس نظر می دهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا کارشناسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز ابتدائا اینکه دیوار کشی در زمین کشاورزی غیر قانونی است و مرز بین اراضی کشاورزی چیزی نیست که به راحتی بجز طرفین دعوی حل شود و در نهایت از طرف دادگاه کارشناسی مشخص میشه و این مشکل شما حل خواهد شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید کارشناسی شود تا اظهارنظر کرد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بستگی به نظر کارشناس دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به مدارک و محتویات پرونده اظهارنظر خواهد کرد.

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
صرف اقامه دعوی مانعی ندارد.
اما درخصوص اظهارنظر در موضوع ، نیازمند بررسی میدانی و مدارک موجود می باشد.
علی الاصول با این اوصاف دعوی جدید ایشان نیز قابلیت استماع ندارد.

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

بستگی به مستندات، مدارک و ادله ای دارد که برای اثبات ادعای خود ارائه نموده است ....

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند اظهارنظر کارشناسی است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به نظر کارشناس رسمی دادگستری با مشاهده سند و عکس ماهواره ای سالهای پیش دارد

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام ازطریق شورای حل اختلاف تامین دلیل بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگی به دلایل وی دارد
زیرا هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود....

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ادعایی که همسایه شما کرده است بر پایه ادله و مدارکی است که ارائه کرده است. بنابراین باید چه نوع ادله ای به دادگاه ارائه داده است که بر اساس آن آیا منتج به نتیجه مطلوب وی می شود یا خیر؟!

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ملاک نظرکارشناس رسمی با ارجاع توسط قاضی رسیدگی کننده است.

عارفه بابائی

سرکار خانم عارفه بابائی :

درود سوال مطروحه نیازمند توضیح و بررسی بیشتر میباشد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ؛؛؛

دیوار کشی در زمین کشاورزی غیر قانونی است

بر اساس نظریه کارشناس رأی صادر خواهد شد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید نظر کارشناسی رویت شود هرچند نظر نهایی و رای را دادگاه محترم صادر می‌کند ولی نظر کارشناسی در پرونده شما از اهمیت به سزایی برخوردار است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر قابل دفاع است و شما باید دفاع نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

کارشناس باید نظر خود را اعلام کند

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

اگر مدارکی دال بر اثبات ادعای مالکیت خود بر نواحی مورد ادعا داشته باشد میتواند

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

صرف ادعا مشکلی ایجاد نمیکند، اثبات این موضوع برای شما مسئله ساز است.
در صورت طرح دعوی مدارک مثبته ی مالکیت خود را به مرجع قضایی ارائه دهید

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
باتوجه به اینکه سوال شما چند وجهی است لطفاً تماس بگیرید