مشاوره حقوقی رایگان - اعسار مجدد

با سلام
بنده یکبار اعسار زدم و محکوم به 10 سکه پیش و 4 ماه یک سکه شدم موقعی که سکه یک میلیون تومان بود بعد دادگاه تجدید نظر به 5 سکه پیش و 4 ماه یک سکه محکومم کرد اما بعد 4 ماه بنده زوجه بنده رو جلب کرد چون سکه به 5 میلیون قیمتش افزایش یافت و دوباره اعسار زدم و پیش رو دادگاه بخشید و 16 ماه یک سکه محکوم شدم بنده یک پسر 7 ساله دارم که مدرسه میره و کارگر شرکت هستم و حقوقم دو میلیون هستش و توان 16 ماه یک سکه را ندارم چون قسط مسکن مهر را دارم پرداخت میکنم به مبلغ 400 هزار تومان
آیا میتوانم قبل از اینکه 16 ماه تموم بشه و به موعد تحویل سکه اول برسه تقاضای اعسار کنم و پذیرفته میشه و برای پذیرفته شدن اعسارم چکارکنم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر باید مدتی سپری شود سپس مدارک دال بر عدم توانایی تان را ارایه دهید ولی به نظر میرسد بیشتر از 16 ماه امکان تعدیل نخواهد بود