مشاوره حقوقی رایگان - عدم توانایی پرداخت مهریه

با سلام بنده و همسرم بعد از چهار سال در گیری بر سر مهریه و طلاق بالاخره در دادگاه تجدید نطر توافق بر این کردیم که من با طلاق ایشان موافقت کنم و در عوض بنده با توجه به بخشش مقدار زیادی از مهریه توسط همسرم تنها با پرداخت 350میلیون در طی دو ماه و در صورت عدم توانایی مالکیت دو دانگ ونیم از منزلم را که مستثنیات دین هست را به ایشان بدهم که الان با توجهبه توقیف بودن ملک تا زمان پرداخت دین و حقوق پایینم نمیتوانم این مبلغ رو به صورت یکجا پرداخت کنم ایا راهی هست قسطی پرداخت کنم یا حد اقلدو دانگ و نیم را حفظ کنم چون واقعا بدون منزل مسکونی با توجه به شرایطم زندگی برام خیلی دشوار هست. و اینکه اگه ملزم به انتقال مالکیت شدم میتوانم سهم ایشان را موقع انتقال تفکیک کنم چون منزل در به حیاط هست و ازهر سمت به ایشان بدهم حقوق ایشان حفظ میشود و ضرری برای ایشان ندارد

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید رای را ببینم از طریق دادراه مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید