مشاوره حقوقی رایگان - اجاره به مستاجر مجرد

من اپارتمانی را اجاره داده ام و برای سال دوم نیز قرارداد را تمدید کردم الان مدیر مجتمع به خاطر اختلافی که با مستاجر پیدا کرده است دو مرتبه برای من اظهارنامه فرستاده که اجاره واحد مسکونی به افراد مجرد خلاف است و باید قرارداد مستاجر را فسخ کنی البته من با عنوان خانواده منزل را اجاره داده ام ایا این اظهارنامه برای من لاز م الاجرا است و اگر توجه نکنم تبعات قانونی دارد چون مستاجر نیز حاضر به تحویل خانه نیست و اصلا مدیر مجتمع می تواند از من شکایت کند یا خیر ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر چنین قانونی وجود ندارد مدیر نمیتواند علیه شما شکایتی کند و شکایتش هم اثری نخواهد داشت . اجاره به افراد مجرد هم خلاف قانون نیست و قرار نیست افراد مجرد در خیابان بخوابند. مگر اینکه در منزل استیجاری اعمال خلاف قانونی مانند دورهمی های خلاف و ... شود که باز هم ارتباطی به شما ندارد و خود ایشان پاسخگو خواهند بود