مشاوره حقوقی رایگان - قانون حبس زدایی

همسرم و تیرماه ته کوچه با 2گرم و 30سوت شیشه و 0تا متادون گرقتن کلانتری بردن و ماشینشو بردن پارکینگ تو ورونده زدن مصرف کننده تا نظر قاضی... البته قرصها رو تحت نظر دکتر کلینیک میخوره... بعد چندروز با قید وثیقه ازاد میشه... 14ماه اولین نوبت دادگاهش میخواسم بدونم با توجه به اینکه سابقه نداره بچه کوچیک داریم و شغلش ثابت و با قانون جدید حبس زدایی و کاهش زندانی کردن راهی هست که زندان نره چون زندگیمون مابود میشه

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله این امکان هست . که با جریمه خلاصی پیدا کنن. با وکیل مجرب مشورت کنید به نتیجه خواهید رسید