مشاوره حقوقی رایگان - زور گویی مدیر ساختمان و اعضا آن

باسلام به شما بنده در برجی زندگی می کنم که قسمت مدیریت ساختمان باعث زور گویی به ساکنین و ناحقی می شود چند روز پیش مبلغی از ساکنین جمع شد جهت روشنایی ساختمان به مبلغ 18 میلیون که مشکل روشنایی ساختمان را حل کردن و مابقی این پول قرار بود جهت خریداری پمپ آب انجام شود ولی دو ماه کشید و خریداری نشد بعد از مدت دوماه داخل تابلو اعلانات زدن که مبلغ 50هزار کسر صندوق دارن از جهت ماهای گذشته بنده نیز اعتراض کردم جهت این مبلغ که بیلان بزنید داخل تابلو اعلانات گفتن ما اجازه به خودمان نمیدهیم هزینه ها رو داخل تابلو ذکر کنیم برای بنده نیز به مدیریت و اعضای آن شک کردم که ناحقی انجام می شود در صورتی که مدیر قبلی نیز برای تسویه ساکن قبلی هیچ رسیدی به بنده ندادن که واحد بدهی دارد و گفتن ما به ساکنین اعتماد داریم حالا بنده چکار کنم با این مدیریت و ناحقیها

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . در صورتیکه اکثریت اعضا ناراضی هستند با تشکیل جلسه و انتخاب اعضا جدید میتوانید هیئت مدیره را عوض کنید و هیئت مدیره جدید جهت شروع بکار باید از ایشون صندوق و حساب و کتاب رو تحویل بگیرن که میتونین با ارجاع امر به کارشناس حسابداری دقیقا حساب و کتاب رو در بیارن و تحویل بگیرن و در صورت خیانت ، اقدام از طریق دادگاه .