مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد ساعتی

بنده مدیر یک آموزشگاه زبان هستم. چندی پیش یکی از مربی های زبان از اموزشگاه جدا شد و اکنون از بنده به اداره کار شکایت کرده است که هیچگونه حق و حقوقی از قبیل عیدی و سنوات و .... دریافت نکرده است و روزانه 6ساعت به مدت 6 سال در اینجا کار میکرده است. این درحالیست که این ادعا دروغ محض است و ایشان به صورت ساعتی در اینجا کار می کردند و همه پرسنل می توانند شهادت دهند و حقوق ایشان نیز به صورت جلسه ای که در کلاس حاضر می شدند در پایان هر ترم تحصیلی به کارت ایشان واریز می گردید. من لیست واریزی ها را دارم و همینطور تعداد ساعاتی که در کلاس بوده اند. ایشان در بخشی از سالهای 94 تا پایان سال 97 به صورت ترم آموزشی با بنده کار می کردند. ممنون میشم راهنمایی کنید. در ضمن بین هر ترم اموزشی 15 تا 20 روز تعطیلی است و همچنین در یک ترم ممکن است شخص 8 ساعت در هفته کلاس داشته باشد و در یک ترم 4 ساعت در هفته .

ایشان مجموعا در طول کل خدمت خود حدود 1000 ساعت با ما همکاری داشته اند که میشود 30 ساعت در ماه.
چطور میتوان ضرر را به حد اقل رساند.
آیا با توجه به ماده 39 قانون کار و اینکه این کار به صورت چند ترم با رضایت و اگاهی طرفین بوده است می توان

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

مدیر جان اولا سلاممممممممممممم
دوما اداره کار با محاسبه میزان ساعت کاری ایشون و پرداختی شما ( کار موقت ) اقدام به محکومیت شما به میزان کارکرد خواهد نمود که عیدی و پایانکار و غیره هم بر همین اساس محاسبه خواهد شد. با وکیل مشورت کنید تا بیشتر از حقوق ایشون محکوم نشوید