مشاوره حقوقی رایگان - با سلام و وقت بخیر .. ایا برای کسی که مالی بغیر از یک خودرو ان هم تنها منبع درامدش میباشد جزو مستثنیات

با سلام و وقت بخیر .. ایا برای کسی که مالی بغیر از یک خودرو ان هم تنها منبع درامدش میباشد جزو مستثنیات برای توقیف بحساب نمی اید ؟ اگر جواب مثبته پس چرا ماشین بنده رو با اینکه عین واقعیت برایشان ثابت شده همچنان چهار ماهه در توقیف میباشد. بنده تمام اسناد و مدارکی که رییس اداره ثبت برای ازادی ماشین فرمودن براشون تکمیل ارایه دادم ولی ماشینم همچنان بلاتکلیف پارکینگ میباشد... ممنونم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . در قانون جدید خودرو مستثنیات دین نیست مگر اینکه ابزار کار و محل درامد باشد در این صورت میتونین از دادگاه دادخواست داده و تقاضای توقف عملیات اجرایی ثبت رو بخواین و آزادی خودروتون رو