مشاوره حقوقی رایگان - مستقل‌ زندگی کردن

سلام من 19 سالمه و حدود 2 ماه دیگ وارد 20 سالگی میشم
خانواده من خیلی سخت گیرن در حالی ک حتی اجازه نمیدن تا سر کوچه تنها برم
مادرم دست‌ بزن دارد
هیچ وقت اجازه خاستن و حرف زدن بهم نمیده چون چیزی هم بگم کتک میخورم
چند بار خاستم خدمو بکشم ولی هر‌ بار قلبم اجازه نداد
حالا چیکار کنم وآقا نمیتونم تحمل کنم
:(

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

عارفه بابائی

سرکار خانم عارفه بابائی :

درود چنانچه نسبت به شما ایراد ضرب عمدی اتفاق افتاده میتوانید شکایت کیفری مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شما بهتر است به روانپزشک مراجعه کنید.
به نظر بنده بهتر است دوستانه مشکل خود را حل و فصل کنید و از طریق شکایت و دادگاه مشکل شما حل نمی شود بلکه ممکن است به مشکلات شما اضافه شود.
می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا به کمک تان بیاید 123 و ضمنا در صورت کتک کاری مجدد با 110 تماس بگیرید و به مرکز درمانی مراجعه و گواهی بگیرید و شکایت ضرب و جرح عمدی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زمانی که شخصی به سن 18 سال می رسد رشید محسوب می‌شود و می‌تواند مستقلاً زندگی نماید و هر تصمیمی که می خواهد بگیرد مگر آنکه محجور باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به 123 اورژانس اجتماعی بهزیستی زنگ بزنید مشکل را مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی در خصوص اعمال خشونت از سوی مادرتان با اورژانس اجتماعی به شماره 123 تماس بگیرید با توجه به اینکه بالای 18 سال و در سن قانونی هستید می توانید مستقلا زندگی کنید و خانواده تان نمی توانند قانونا مانع این امر شوند اما به لحاظ اخلاقی بهتر است از طریق مراجعه به مشاوره خانواده سعی در حل مشکل داشته باشید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. با توجه به این که سن قانونی رسیده اید و عاقل وبالغ هستید می توانید هرگونه اقدامی برای زندگی خود انجام دهید حتی شکایت به اتهام ضرب و شتم از سوی دیگران. البته نفرمودید پس هستید یا دختر

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از مشاورین خانواده کمک بگیرید در حال حاضر شما رشید و بالغ و عاقل هستید و تمام امور خود رخ خود مدیریت کرده و مسئول کارهای خود میباشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با اورژانس اجتگوعی 123 تماس بگیرید شما از نظر قانون با رسیدن به سن 18 سال تمام رشید هستید و می توانید مستقل زندگی کنیدکه البته با شرایط مذکور مستلزم استقلال مالیست.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما به سن قانونی رسیدهاید میتوانید زندگی مستقل و مشغول به کاری شوید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

با اورزانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

با اورژانس اجتماعی به شماره 123 تماس بگیرید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

عزیزم به اورژانس اجتماعی تماس بگیر کمکتون میکنن
امیدوارم بتونید مادر را با یک روانشناس و مشاور آشناکنید تا مشکلتان حل شود خودتان هم برای تقویت روحیه تون حتما با مشاور صحبت کنید
ولی از نظر قضایی، شما میتوانید مستقل زندگی کنیدو تصمیم بگیرید که البته پیشنهاد نمیکنم و بهتر است بکمک مشاور و اورژانس احتماعی کانون خانوادتان را گرم و صمیمی کنید

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
باتوجه به اینکه سوال شما چند وجهی است لطفاً تماس بگیرید

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

از طریق اورژانس اجتماعی موضوع را پیگیری نمایید....

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما به سن قانونی رسیده اید و می توانید به طور مستقل زندگی کنید و اشکال قانونی از این بابت متوجه شما نخواهد بود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مشورت وهمفکری با اورژانس اجتماعی پیشنهاد میشود

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیریم با توجه به می توانید مستقل زندگی نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
حل میشود جای نگرانی نیست برای شما

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام با مراجعه به اورژانس اجتماعی مشکل خودتون با مددکار مربوطه در میان بزارید .