مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام من 12 سالمه نامزد کردم ولی هنوز صیغه ایم من از شوهرم خوشم نمیاد با یکی دیگ حرف میزدم اگ بخوام جدا شم از گوشیم پرینت میگیرن ولی شوهرم نمیدونه من با کسی دیگ حرف میزنم میشه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است پیش نامزد و بقیه اقوام در خصوص کسی که ارتباط دارید چیزی نگویید و می توانید نامزدی خود را به هم بزنید و ارتباط خود را با نامزد خود قطع کنید و بعد از اتمام صیغه با کسی که دوست دارید ازدواج کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
طبق قانون کسی نمی‌تواند شما را مجبور به ازدواج نماید و حتما با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

عقد دختر 12 ساله ممنوع و جرم است اگر عقد نکردید بلی را نگو و به مادرت بگو من به فلانی علاقه دارم، بحث پرینت را رها کن

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مباحث مربوط به طلاق جزو مسائل خاص محسوب می‌شوند و قبل از هرچیزی باید مشاوره حقوقی و حتی خانواده صورت گیرد و سپس اقدام کرد اگر خانمی وکالت در طلاق یا عرفی بگوییم حق طلاق نداشته باشد نمی‌تواند به این راحتی طلاق بگیرد مگر اینکه عسر و حرج همسر خودش را اثبات کند ولی اینکه این اثبات و حرج چیست و چگونه باید به آن استناد کرد در مشاوره حضوری یا تلفنی مشخص می‌شود ، این در رابطه با نکاح دائم بود ولی موضوع شما خاص است و حتما باید مشاوره کاملی انجام دهیم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر پرینت اخذ نمی‌شود....