مشاوره حقوقی رایگان - در مورد پلاک نشدن ماشین

سلام من یه پراید خریدم وکالت ده روزه بهم دادن رفتم تعویض پلاک، در حین بازرسی گفتن ماشین قسمت عقب یعنی صندوق و دو گلگیر عقب قسمتی از در عقب تعویض شده پلاک نشد و به طرف نتونستم پس بدم شکایت کردم و ماشین شانزده میلیون تومان گرفتم الان بیست و هشت تومان قیمت داره بعد هشت ماه، گفتن چون فسخ معامله زدی عین پول دادی پس میدن منم از شکایت انصراف دادم الان هیچ راهی پیدا نمیکنم قانونی پلاک کنم لطفا راهنمایی کنید تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام معرفیتون میکنن دادسرا جهت اصالت خودرو ، رای که صادر شد میبرین میدین کارتکس خودرو موارد لازم رو درج میکنن پلاک میکنن ماشینتونو