مشاوره حقوقی رایگان - کتک خوردن

سلام ببخشید. من پدرم دست بزن دارد و اصلا تعادل روانی ای ندارد و من 16سالم هست و با توجه به اینکه دوسال دیگه کنکور دارم هیچ ارامشی در خانه مان ندارم. و حق حرف زدن ندارم و نباید مخالف حرفشان حرف بزنیم که اگه بزنیم کتک میخوریم. پدرم میگه ببخشیدا ما هیچ غلطی نمیتونیم بکنیم. میخواستم بپرسم تو کشوری که ما داریم زندگی میکنیم یه دختر حقشه که کتک بخوره و من نمیتونم ازش شکایت کنم. دیگه خسته شدم از دستش .بهزیستی برم بهتر از این جهنمیه که برامون ساخته. میشه لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمامیتونید بعلت ضرب وجرح ازش شکایت کنید ولی اوضاع تان وخیم ترمیشه

یک وکیل

میتوانید شکایت کنید و درصورت تایید پزشکی قانونی ایشان مجازات میشود . اما باید ایستادگی کنید تا متوجه شود حق آزار رساندن را ندارد