مشاوره حقوقی رایگان - مجازات توهین - مجازات تهدید- مجازات نشر اکاذیب در قانون جدید

سلام وقت بخیر. توسط پلیس فتا و دادسرا جرائم رایانه ای، شکایت بنده از یکی از همکارانم مبنی بر {توهین(انتساب قذف)، تهدید، افترا، نشراکاذیب و مزاحمت تلفنی} تائید شده و پرونده به دادگاه ارسال شده. سوالم این هست که با توجه به اجماع جرائم، در نهایت چه حکمی برای ایشان صادر میشود؟ متشکرم

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تعددجرم هست وعلل مشدده جرم و مجازات حبس وجزاوشلاق داره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت اثبات جرم ، هر کدام از جرائم مجازات جداگانه خواهد داشت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بستگی کامل به نوع پرونده دارد باید مطالعه پرونده به صورت کاملا دقیق صورت گیرد و آن زمان است که مشخص می‌شود که رای به نفع شما صادر می‌شود یا خیر هنوز جرم ایشان ثابت نیست که شما دنبال جمع مجازات هستید صرفا در محله تحقیقات مقدماتی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه نسبت به همگی محکوم گردد
مجازات اشد قابل اجراست....
البته با حدود جمع می‌شود....
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است