مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام و خسته نباشید. مدت 8 سال است با زنی ازدواج کرده و دو بچه دارم. همسرم بسیار گستاخ و بی ادب و البته ولخرج است.. دائم از من پول میخواهد کمترین مبلغی که دریافت میکند روزی یک میلیون تومان است. در منزل خدمتکار دارد و خرج خانه را هم من میدهم. مدتی است به دلیل شرایط اقتصادی بد جامعه دچار ورشکستگی شده ام و بدهکارم. ایشان به هیچ وجه مراعات حال مرا نمیکند. و دایم توهین میکند. مرتبه آخر با هم درگیر شدیم و چند سیلی به او زدم. ایشان مرا از خانه خود بیرون کرده کلیدم را برداشتن طوری که حتی من نمیتوانم لباسهایم را هم بردارم و از من شکایت کرده اند و تهدید به زندان. آیا حضانت بچه ها با من است؟جرم سیلی هایی که به او زدم چیست؟ آیا حق طلاق را به او میدهند؟در صورت درخواست طلاق از طرف ایشان آیا باید مهریه اش را بدهم؟ ناگفته نماند پدرش منزلی خریده و پول آن را من داده ام و فقط به عنوان رسید یک برگ چک سفید امضا از ایشان دارم. لطفا کمکم کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، در اختلاف خانوادگی بروز نموده بین شما و همسرتان ممکن است دعاوی مختلف خانوادگی و حتی غیر خانوادگی مطرح گردد لذا جهت احقاق حق و بهره مندی از خدمات حقوقی مورد نیاز توصیه می گردد از یک وکیل متخصص ، کاربلد و باتجربه محلی مشاوره حضوری اخذ نمائید .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،متأسفم امیدوارم مشکلات شما حل شود،من هم پیشنهاد یک وکیل رابرای شمادارم.موفق باشید