مشاوره حقوقی رایگان - سرقت ماشین

با سلام و احترام.حدود 4ماه میشه نیسان صفرم رو دزدیدند من به کلانتری محل شکایت کردم واعلام سرقت کردم وپرونده سرقت ثبت شده ولی تا الان هیچ خبری نشده از کلانتری که دلم خوش باشه حتی یک بار هم نیامده محل سرقت پرس وجو،وقتی هم میرم کلانتری خیلی سرد برخورد میکنن ومیگن نیاین اینجا اگه خبری شد بهتون پیامک میدیم.نمیدونم باید چکار کنم واقعا کلافه ام.نیسان وسیله کارم بود باهزار قرض و قوله پولشو جمع کردم خریدم حالا به همین راحتی تمام.اینو بگم همون شب چندتا ماشین صفر دیگه هم از محله های نزدیک سرقت ماشینم دزدیده بودن.من بخوام از کلانتری شکایت کنم باید چکارکنم ؟؟
ان شاءا...گرفتاری همه برطرف بشه
واقعا داغونم .دیگه تو این وضعیت اقتصادی مگه میشه دوباره جبران خسارت کرد.فقط خود خدا کمک کنه
کسی میدونه باید چکارکنم که ان شاءا...پیدا ماشینم یا حداقل رسیدگی درست و درمون بکنن؟؟.؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

متاسفانه بعضاً رسیدگی نمی‌کنندمگرسارقی دستگیراقرارکندو...صبورباشیدوتوکل کنیدبعضاسارق پیدانمیشه