مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت زمین توسط همسایه

با سلام.
پدر من سال 71 باغی به صورت قولنامه ای از ورثه عموی خود خریده الان با یکی از همسایه ها به مشکل خوردیم همسایه میگه شما زمین منو گرفتید. همسایه زمین در سال 75 و بعد از ما خریده و وقتی هم که خریده زمین به همین صورتی که الان هست بوده یعنی قسمتی که ادعا میکنه ما گرفیم به همین صورت جای نهال در ان زده شده بوده توسط پدر من و حالا که بعد از حدود 30 سال ما دوباره در ان قسمت نهال کاشتیم ادعای مالکیت میکند
مالکی که همسایه ما زمین را از او خریده فوت کرده اما مالک قبل تر زنده است و میگوید همسایه ی ما درست میگوید در صورتی که زمین هیچ مرز و درختی در ان نبوده و پدر من با مالک وقت توافق کرده(به صورت شفاهی) بوده که زمین تا حتی بالا تر از قسمت مورد بحث برای پدر من باشد
الان چه کار کنیم؟
ممنون از وقتی که میگذارید

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باید کارشناسی گردد اسنادومدارک ووضعیت فعلی زمین و امکان تصرف بیشترازجانب شما.زمین سندداردیا؟؟؟