مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن سفته کارگر

سلام .من 3ماه توشرکتی کار میکردم قرارداد داشتم زودتر از قراردادم بیرون اومدم چون به موقع حقوق نمیدادن وشرایط کار خیلی سخت بود یک مقدار از پولم رو پرداخت کردن ولی الان 3ماه که بیرون اومدم هنوز با من تسویه نکردن بعد از پیگیری های من گفتم هفته بعد تسویه میکنیم از سفته پرسیدم گفتند باید 6ماه از تسویه شما گذشته باشه نگرانم بعد از امضا تسویه حساب برای سفته اذیت کنم لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر بابت سفته هامدرکی ازشون داریددادخواست استردادلاشه سفته باستناد قرارداد کار بدهید