مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستاجر

سلام من درسال 99 خانه ای کرایه کردم با مبلغ هر ماه 1 میلیون تومان که قرارداد آن را در بنگاه تنظیم کردیم در سال 1400 با اضافه شدن مبلغ 250 هزار تومان به کرایه به صورت شفاهی همانجا ماندیم وباز هم در سال 14001 با اضافه شدن کرایه به مبلغ 750 هزار تومان به طور شفاهی ماندیم که تاریخ اتمام قرارداد 10 مهر ماه میباشد وکرایه را مرتب به حساب موجر واریز کردیم حالا پس از گذشت 5 ماه موجر می‌گوید تخلیه کن تکلیف چیست و مبالغ اضافه شده حکمش چیست ؟
باتشکر فراوان.

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بنا به اینکه قرارداد شما مکتوب نبوده موجر (صاحب ملک)باید با اثبات اتمام رابطه استیجاری در موعد زمان مقرر تقاضای حکم تخلیه کند و در غیر اینصورت قابل تخلیه نمیباشد